De Klussenier René van Wolferen

De Klussenier René van Wolferen
De Klussenier René van Wolferen

Wikkestraat 19
6832 CL Arnhem

Dien uw aanvraag in »

026 325 83 77
06 4065 3129
renevanwolferen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 66067553

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is René van Wolferen, samen met mijn gezin woon ik in Arnhem. Bent u op zoek naar een veelzijdig vakman voor de verbouwing van uw badkamer, keuken of kleinere klussen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik ben ooit begonnen als timmerman maar durf mezelf inmiddels wel veelzijdig vakman te noemen. Na 20 jaar in dienst te zijn geweest bij een aannemer die veel opdrachten uitvoerde voor een woningcoöperatie, weet ik van de hoed en de rand op het gebied van renovatie en verbouwingen. Ik wilde meer vrijheid en besloot ik mijn eigen klusbedrijf te starten. Ik koos voor De Klussenier vanwege de ondersteuning en natuurlijk de merknaam die bekend staat als betrouwbaar en kwaliteit.

Wat ik voor u kan betekenen? Eigenlijk kunt u voor alles op het gebied van verbouw-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden bij mij terecht. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van uw keuken of badkamer. Maar ook voor alles op het gebied van timmerwerk.

Naast de vakkundige uitvoering mag u van mij ook kwaliteit verwachten voor een eerlijke prijs. Betrouwbaarheid is de sleutel voor een goede samenwerking. Dit betekent dat we vooraf alle zaken rondom de opdracht bespreken en vastleggen in een vrijblijvende offerte. Daarnaast ontvangt u 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden. Deze garantie ontvangt u ook wanneer ik eventueel een collega inhuur. Ik verzorg alles rondom de verbouwing en draag hiervoor ook de verantwoordelijkheden.Zo heeft u heeft slechts 1 aanspreekpunt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw situatie? Neem gerust contact op voor  een vrijblijvende afspraak. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te vertalen naar een bouwtechnisch uitvoerbaar plan. Of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Arnhem op www.klussenierrenevanwolferen.nl.

Dien uw aanvraag in »

Specialisaties

  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Timmerwerk
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Prima contact gehad, direct al duidelijke uitleg.JHH uit Arnhem
Prima persoon, helaas is de verbouwing niet door gegaan.W. uit Heelsum
Prettige eerste contact. Open, eerlijk, meedenkend. De klus is niet door Rene uitgevoerd dus kan ik het werk ed niet beoordelen.ALM uit Arnhem
Goed, was in eerste instantie vergeten terug te reageren. door tijdgebrek geen tijd om zelf de klus uit te voeren, heeft er wel voor gezorgd dat andere partijen dit voor de deadline hebben gedaan.A.T. uit Arnhem
Kort maar krachtig en gedaan wat is afgesproken tegen een prima prijs. Meer is niet nodig!W. uit Arnhem

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...